25 lentes vakmanschap in bio-ecologische houtskeletbouw

Al 25 jaar is zuivere, ecologische bio-bouw ons vak en we zijn nog steeds even progressief en dynamisch als toen we begonnen. Onze bouwploeg blijft verjongen, we hebben de nieuwe generatie ook warm gemaakt voor onze branche en hun kracht en overtuiging is overweldigend! We zijn fier om te zeggen dat de meeste uitvoerders van het huidige uur bij ons hebben gewerkt, een opleiding of stage hebben genoten!

Desondanks zijn wijzelf geen dinosaurussen geworden, integendeel! Tegengesteld aan de klassieke bouw is de bio-ecologische bouwwereld en vooral de samenvloeiing met het passiefhuisgebeuren permanent in evolutie en daar blijven wij mee de drijvende kracht achter!

Casa Prima - bio-ecologische houtskeletbouw
Casa Prima Passief Houtskelet

Wij zijn er tevreden over

En zo ook onze 165 klanten! Zelfs na 25 jaar heeft geen van onze klanten nog maar de minste bouwschade, barstje of enig verlies van rendement!

Al onze bouwheren die een passiefwoning lieten bouwen, wachten nog steeds op een Siberische winter om hun bijverwarming te kunnen testen.

Al onze constructieopstellingen voldoen aan de Europese regels inzake bio-ecologische bouwstructuren:

  • gevrijwaard van enige impregnering en petrochemische verduurzaming.
  • bevatten in het houtskeletgedeelte geen artificiële materialen inzake constructie of isolatie: vrij van fenolen, styrenen, cianen, formaldehyde, PU of Pir.
  • gecertifiëerde & hernagroeibare materialen.
  • voldoen aan de Belgische normen (STC 23 & addenda) en de Eurocode 6 inzake constructietechniek, bouwfysica, brandveiligheid, en geluidsoverdracht.
Kwaliteitsambacht gemengd met hedendaagse technologie

Een gezonde ruggengraat

Een ruwbouw moet degelijk zijn, technisch en bouwfysisch perfect! Vrij van koudebruggen die condens en schimmels geven. Vrij van krakende muren en vloeren die barsten en lawaai veroorzaken. Vrij van verzakking zoals de meeste prefab en sleutel-op-de-deur woningen die werden gebouwd op een minderwaardige bouwwijze. Wat is uw mooie badkamer, uw mooie keuken en slaapkamer, uw zorgvuldig uitgekozen vloeren en behangpapier waard, als na enkele jaren de schimmel en de barsten er doorkomen, als het tocht en kraakt in huis en uw ramen en deuren slepen?

Neen, enkel een door en door degelijk en juist opgetrokken ruwbouw zorgt ervoor dat uw droomhuis geen spookhuis wordt.

Laat de ruggengraat van uw huis, de ruwbouw, dus over aan Premium Passiefbouw, de vakman die aan de basis ligt van het bio-ecologisch bouwen. Vergeet de opportunist die geld ruikt en nooit de moeite deed om de details van onze bouwwereld te bestuderen.

Casa Prima Passief Houtskelet
Casa Prima Passief Houtskelet

Problemen creëren of oplossen

U kent wellicht de problematieken van de klassieke bouwwereld. Een huis bouwen eindigt meestal in een technische of tijdmatige nachtmerrie en met een financiële kater.

Klanten van Premium Passiefbouw zullen u glimlachend aankijken als u dit tegen hen zegt. Voor ons is het een principieel doel om al uw problemen op te lossen.

Onze manier van werken is duidelijk: we doen slechts één project gelijktijdig, werken dat in één keer af en zorgen dat het perfect klaar staat voor de volgende werkfase!

Daarnaast is onze bouwtechnische en bouwfysische kennis zo groot dat een mogelijk probleem voor ons een uitdaging en een werkplezier wordt! Oplossingen vervangen problemen.

Garantie

Vraag niet om ellende, eis garantie! Premium Passiefbouw geeft u dat. Onze klanten verzekeren u dat.

U krijgt van ons een offerte en dat is wat u betaalt. Wij voeren zelf de technische studies uit, we hebben onze eigen stabiliteitingenieur met 25 jaar ervaring in de houtbouw, en samen met onze doorgedreven ervaring en kennis zorgt dat ervoor dat onze prijsramingen zuiver en accuraat zijn. Geen rekeningen achteraf, geen verassingen! Onze prijs kan u naar de bank brengen!

Bouw met een gerust hart en zorg op deze manier voor uw eigen garantie. Een investering die levenslang aangenaam, zorgeloos en gezond vertoeven in uw woning garandeert!

Casa Prima Passief Houtskelet

80% van onze klanten neemt op eigen initiatief deel
aan de jaarlijkse Ecobouwers Openhuizendag.